KORAL TIŠNOV - doma stále neporažen

KORAL TIŠNOV - DOMA STÁLE NEPORAŽEN

sobota 21. 10. 2023

Koral Tišnov : HB Ostrov Havlíčkův Brod "E" 9 : 9

Body: Veselý 3; J. Dospíšil ml. 2,5; Palát 2; Antoš 1,5

Toto utkání se nevydařilo podle představ. V souboji s Havl. Brodem totiž Tišnov od počátku vedl, ale za stavu 7:3 se skóre "zaseklo". Antoš i Veselý totiž v tento moment prohráli oba své zápasy "devět v pátém" a do té doby lehce matní hosté rázem pookřáli. Za stavu 7:6 ještě Dospíšil s Veselým zvýšili dvěma výhrami na 9:6, ale to bylo ze strany domácích bohužel vše. Čtyři body za hosty zaznamenal skvěle hrající teprve třináctiletý talent Bidochko.

 neděle 22. 10. 2023

Koral Tišnov : TJ Heřmanův Městec 10:3

Body: Veselý 3,5; J. Dospíšil ml. 2,5; Palát 3; Antoš 0,5

Tišnováci se po sobotní remíze další den zdravě naštvali a překvapivě hladce přehráli dosud neporažený tým. Veselý, Palát a J. Dospíšil neokusili hořkost porážky a to bylo rozhodující!

 sobota 04. 11. 2023

Koral Tišnov : KST Holice   10:4

Body: Veselý 3,5; J. Dospíšil ml. 3; Antoš 2; Vitula 1,5.

Obě čtyřhry se rozhodovaly v pátém setu. Poprvé v sezóně odcházeli (po předchozích pěti výhrách v řadě) Antoš s Dospíšilem poraženi. Veselý s Vitulou zvítězili "suše" 9 v pátém. Následně Dospíšil nedal šanci Jelínkovi a Antoš naopak podlehl Mádlovi také ve třech setech - stav 2:2. To však bylo naposledy, kdy byl stav vyrovnaný. Poté domácí dobrým kolektivním výkonem průběžně navyšovali skóre. Za zmínku stojí demolice Mádla, kterou předvedl tříbodový a neporažený Veselý. Sečteno, podtrženo - celkem jasná výhra Tišnova!

 neděle 05. 11. 2023

Koral Tišnov : Tesla Pardubice   10:6

Body: Antoš 2,5; Vitula; 2,5.Veselý 2,5; J. Dospíšil ml. 2,5.

Dobré zápasové (a i následné pozápasové) naladění přenesli hráči Koralu v neděli za stoly. Vrátili se k osvědčenému modelu - výhře v obou čtyřhrách. Antoš s Dospíšilem tentokrát hladce, Veselý s Vitulou naopak po skvělém obratu v pátém setu. Pravda, hosté ze dvou nejlepších hráčů soutěže přivezli pouze Jakuba Mertu (absentoval Kleprlík), ale i přesto sestava s dalšími mladými hráči byla kvalitní. Zlobil zejména čtrnáctiletý talentovaný obranář Jakub Dušek, jenž zaznamenal dva body a porazil jej pouze Veselý. Merta ve třech zápasech ztratil vždy pouze set, V součtu však lepší kolektivní výkon domácích slavil úspěch!